Ingredienser
200 | g | Pillede rejer |
1 | l | Hønsebouillon |
10 | Limeblade | |
3 | spsk | Limesaft |
4 | Forårsløg | |
2 | spsk | Fiskesauce |
1 | kop | Champignon |
3 | Stilke frisk citrongræs | |
6 | Friske Thai chili (prik kee noo) | |
1 | spsk | Chili olie (Chili Paste) |
Opskriftskategorier | Supper Fisk og skaldyr |
---|
Fremgangsmåde
1. Hæld hønsebouillon i en mellemstor gryde og bring den i kog.
2. Tilsæt limeblade og citrongræs og kog ved svag varme i ca. 5 minutter.
3. Fjern citrongræsset og skru op for varmen. Tilsæt rejer, champinon, chili olie og Thai chili. Kog et par minutter.
4. Fjern gryden fra varmen og smag til med fiskesauce og limesaft.
5. Velbekomme!
2. Tilsæt limeblade og citrongræs og kog ved svag varme i ca. 5 minutter.
3. Fjern citrongræsset og skru op for varmen. Tilsæt rejer, champinon, chili olie og Thai chili. Kog et par minutter.
4. Fjern gryden fra varmen og smag til med fiskesauce og limesaft.
5. Velbekomme!