Won Ton Suppe
Ingredienser til ben suppe
- 1 kg kraftben fra gris
- 2 spk sukker
- 2 spk salt
- 2 spk soyasav (lys)
- 2 stk hvidløg
- 2 stk korianderrød
Ingredienser til marinere kød
1 pakke wontonplader (kan købes i asiatiske forretninger)
200 g hakket svinekød
1 forårsløg
1 spsk lys soya (kan købes i asiatiske forretninger)
1 spsk. fiskesauce
0,5 tsk hvid peber
1 tsk sukker
1 tsk majzina
Hak forårsløg og bland det sammen med svinekød, lys soyasauce, fiskesauce, hvid peber, majzina og sukker blad det godt og tage i køleskabet en time.
Bring en gryde med vand ca 1 liter i kog. Fordel circa 2 tsk fars på hver wontonplade, fold siderne op om fyldet og klem sammen, så det ligner en lille pose. Kog wontons i circa 3 – 4 minutter.
.
Ingredienser til stege hvidløg
10 stk hvidløg og hakke
olien ca 1 cup
Hakkede hvidløg. Varm olien i en lille gryde, og steg hvidløgene gyldne heri. Sæt til side.
Pynt: cc
Fintsnittet forårsløg
Hakket koriander
Anret wontons i en skål og hæld suppen over.
Kom en smule hvidløg i olie på og pynt med forårsløg, koriander og chilli på.