Ingredienser
250 | g | Kød eller fisk (fx oksekød, svinekød, fisk eller skaldyr) |
250 | g | Nudler (fx risnudler) |
1 | spsk | Fiskesauce |
1 | spsk | Palmesukker (eller almindelig sukker) |
1 | spsk | Østerssauce |
3 | spsk | Sojasauce |
2 | dl | Broccoli (i skiver) |
how to
1. Skær kødet i mundrette stykker.
2. Hvis du bruger tørrede nudler skal du lægge dem i blød i cirka 15 minutter. Bruger du friske nudler er det ikke nødvendigt at foretage dig noget.
3. Tag en medium stor stegepande eller en wok og smør panden med olie efter eget valg. Steg kødet til det næsten er færdig. Tilføj derefter æg de øvrige ingredienser og steg videre under omrøring i cirka 2 minutter.
2. Hvis du bruger tørrede nudler skal du lægge dem i blød i cirka 15 minutter. Bruger du friske nudler er det ikke nødvendigt at foretage dig noget.
3. Tag en medium stor stegepande eller en wok og smør panden med olie efter eget valg. Steg kødet til det næsten er færdig. Tilføj derefter æg de øvrige ingredienser og steg videre under omrøring i cirka 2 minutter.