2556-03-15

Thai morgenmad (PA-TONG-GÅ)/ปาท่องโก๋






PA-TONG-GÅ er meget populært morgenmad i Thailand. Det er let at finde på gaden når du kommer på "morgen marked". Mange af thailandsk kendt det godt og kaldes nave på "Pa-Tong-Gå". Jeg syner at "Pa-Tong-Gå" er morgen brød i Thailand fordi ingredienser af ligesom brød.

Smagen kan være en smule anderledes end den brød, brød vi bage i oven. Men "Pa-Tong-Gå" vi steges i varm olie. Jeg bliver nødt til at spise når det er varme og lækre hvis spise sammen varm te, kaffe, eller kakoa.



Hvis du er nødt til at rejse til Thailand. Og havde lejlighed til at besøge morgen markedet. Måske du kan finde den.

Ingredinser

* Mel 3 cup

* Salt  1 tsk

* Bakingsoda 1/2 tsk

* H
jortetaksalt  1/2 tsk

* Sukke 1/12 tsk

* Gær  3/4 tsk

* Vand  2   cup

* Olie  2  spk




  




1. En stor skål blande mel , og natron i.
2. En lille skål blande gær, sukker, hjortetaksalt, salt, olie og vand for at blande den sammen.

3.Hæld den i dejen. Brug en spatel til at kombinere i ca.3 minutter bagefter tager plastikwrap på.

4 Hævningntid: cirka 4 timer mindst i varme plads.(stue tempature)
Elle Kølhævningtid:  i køleskab en nat.





1

2

3



4


5




5 Rolled dejen til en lang rektangel på en flad side 1/2 inches brede, skæres i stave omkring 1/2 inch vand hanen i midten af ​​melet.Tag dejen over toppen og tryk på midten af ​​lukket. Varm olien i stegepande til medium varme og steg den gule ramme til havnen. Skødehund Roller og olie. Jeg serveret varmt. Eller dyppet i kondenseret mælk